AUTOPOŽIČOVŇA AVIS ZÍSKALA PRESTÍŽNE OCENENIE SUPERBRANDS

Autopožičovňa AVIS si opäť upevnila svoju pozíciu lídra na trhu

Autopožičovňa AVIS si opäť upevnila svoju pozíciu lídra na trhu, keď získala prestížne ocenenie Superbrands už po siedmykrát za sebou. Ide o jedno z najuznávanejších ocenení na svete a udeľuje sa iba firmám, ktoré neustále preukazujú svoju silnú pozíciu na trhu, vysokú kvalitu služieb a schopnosť inovovať. Generálny riaditeľ Juraj Šulhaň pri preberaní ocenenia zdôraznil, že AVIS sa stále snaží prinášať služby, ktoré nielen splnia, ale aj prekonajú očakávania zákazníkov.

Ocenenie Superbrands: Znak kvality pre autopožičovňu AVIS

Ocenenie Superbrands je významným uznaním, ktoré reflektuje nielen kvalitu poskytovaných služieb, ale aj dôveru zákazníkov. Získanie tohto ocenenia po siedmykrát za sebou dokazuje, že autopožičovňa AVIS je lídrom na slovenskom trhu. Superbrands je ocenenie, ktoré je udeľované na základe prísnych kritérií a odborného hodnotenia, preto je jeho získanie pre každú firmu mimoriadnym úspechom.

AVIS ako líder medzi autopožičovňami na Slovensku

Od svojho príchodu na slovenský trh v roku 1996 sa autopožičovňa AVIS stala jednou z najvyhľadávanejších značiek v oblasti prenájmu vozidiel. Presadila sa nielen vďaka svojej širokej ponuke vozidiel, ale aj vďaka nadštandardným službám a neustálym inováciám. Medzi jej najväčšie prednosti patrí moderný rezervačný systém, ktorý umožňuje rezervovať vozidlo online kedykoľvek, 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

AVIS sa zároveň dlhodobo zameriava na modernizáciu a zlepšovanie služieb. V roku 1963 predstavila ikonický slogan „We try harder“, ktorý odráža filozofiu spoločnosti – neustále zlepšovať kvalitu služieb a zákaznícky komfort.

Jednou z hlavných inovácií, ktorá prispela k oceneniu Superbrands, je zavedenie bezpapierového prenájmu. Tento systém umožňuje zákazníkom vybaviť celý proces prenájmu digitálne, od rezervácie až po vrátenie vozidla. Zákazníci AVISu tak môžu využiť rýchle a pohodlné služby, ktoré sú bezpečné a šetria čas. Tieto technologické inovácie výrazne prispeli k tomu, že AVIS opäť získal ocenenie Superbrands.

Moderná flotila s viac ako 1 500 vozidlami, s priemerným vekom len 9 mesiacov, poskytuje komfortné, spoľahlivé a bezpečné cestovanie. Autopožičovňa AVIS ponúka širokú škálu vozidiel – od osobných automobilov až po úžitkové vozidlá. Na trhu predstavila nové služby, ako sú AVIS Maxirent (strednodobý prenájom) a AVIS Lease (operatívny lízing) a AVIS Van rental (prenájom dodávok), ktoré flexibilne reagujú na požiadavky zákazníkov.

Prevzatie ocenenia Superbrands generálnym riaditeľom Jurajom Šulhaňom.


Prečo je AVIS autopožičovňou budúcnosti?

Ocenenie Superbrands je jedným z najuznávanejších ocenení v oblasti podnikania, udeľované iba značkám, ktoré spĺňajú prísne kritériá kvality, spoľahlivosti a inovácie. To, že autopožičovňa AVIS získala toto ocenenie už siedmykrát po sebe, svedčí o jej záväzku neustáleho zlepšovania služieb a prinášania najlepšej kvality svojim zákazníkom. Generálny riaditeľ Juraj Šulhaň zdôrazňuje, že práve spokojnosť zákazníkov a dôraz na inovácie sú hnacou silou spoločnosti.

„Zákazník je v AVISe vždy na prvom mieste. Naším cieľom je poskytovať služby, ktoré predčia očakávania a garantujú maximálnu spokojnosť zákazníka,“ tvrdí Juraj Šulhaň.

Ocenenia pre víťazov Superbrands 2024.


Viac než len autopožičovňa

Okrem krátkodobých prenájmov AVIS Rent a car, sú k dispozícii aj dlhodobé riešenia pre firmy a jednotlivcov prostredníctvom vyššie spomenutých riešení ako AVIS Maxirent a AVIS Lease.

S viac ako 15 000 zákazníkmi ročne na Slovensku a globálnou sieťou 11 000 franšízových pobočiek vo viac ako 180 krajinách sveta, AVIS zabezpečuje, že kdekoľvek na svete potrebujete auto, je tam pre vás.

Prvotriedne služby AVISu si môžete rezervovať online a v prípade akýchkoľvek otázok neváhajte osloviť ochotnú zákaznícku podporu na telefónnom čísle 0900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60 €/minúta s DPH), alebo napíšte e-mail na adresu info@avis.sk.